mandag den 14. november 2011

Julemarked - suk

Var på julemarked i weekenden og det var altså noget af en nedtur.
Min søster og jeg havde lavet en masse fede ting - næsten ingen juleting, men sikke et super dårligt salg.

Det var godt nok første gang det julemarked blev holdt men der var ikke mange mennesker og dem der kom havde virkelig svært ved at få pungen op af lommen og købe noget.

Vi sad og jokede lidt med at penge til øl, æbleskiver og ris a la mande havde de, men alle de kreative ting folk havde lavet kneb det s.. noget med at få købt.

Det var rigtig hyggeligt og vi fik snakket en masse med mennesker vi sandsynligvis ikke ville have snakket med ellers men ....

Vi kunne heldigvis glæde os over at vi absolut ikke var dem der solgte mindst men lå lunt i svinget i forhold til mange andre.

Alle roste vores ting og når de så gik videre kunne man høre dem snakke om at den ide ville de hjem og prøve. Jeg tror ikke folk er klar over at det både koster og ikke er noget man bare klamper sammen på 5 minutter.

Nu går overvejelserne om vi har mod på at tage med igen næste år.

3 kommentarer:

 1. Du må endelig ikke opgive håbet, for sådanne er det allesteder, folk holder godt på deres penge også er det lige tideligt nok for nogen at tænke på julegaver endnu.
  var også på markede de sidste 2 weekender og mange klagede især første weekend men også den anden weekend.
  De folk kan æde det køber de, men de kvier sig lidt ved at købe andet.
  altså nu skal jeg da ikke klage, da jeg jo sælger lidt anderledes ting, og den rette kunde til det skal jo lige dukke op, men det er ikke nemt for tiden at få solgt noget som helst for tiden.

  SvarSlet
 2. det er jo også hvad man sætter forventningerne til. Hvilket julemarked var du på? Jeg kan se du også bor i vestsjælland (det gør jeg også). Og jeg tror bare folk har lidt svært ved at sætte pris på håndlavede unikke ting her, i forhold til i de store byer. Jeg synes ihvertfald at jeg har solgt mest til folk i København f.eks. (via Amio)

  Men hvis man sætter priserne og forventningerne lidt efter hvor man er i landet og er realistisk, så synes jeg ihvertfald, at man får en bedre oplevelse. Det er jo en hårfin balance mht. prissætning osv. Hvor meget tid har man brugt, penge til materialer osv.

  Håber du får en bedre oplevelse næste gang :D

  SvarSlet
 3. Tak for kommentarerne :o)
  M.h.t. priserne var de absolut rimelige. Jeg havde blandt andet lavet stofslanger (kan ses andetsteds på bloggen) og dem havde jeg sat til 100 kr.
  Jeg er klar over det var et nystartet marked, og har siden fået af vide at det tager op til 3 år inden der for alvor er gang i salget.
  Jeg har en søster der bor i København og jeg tror vi prøver den vej nu, så må vi se.

  SvarSlet